Erfolg unsere Whippets 3

Van ons eerst en tweede gefokte nest, het Z en Y-nest, Buffalo Bill von Leineufer X Celeste van de Oudenweg bestond uit 7 pups. Uit het Z-nest hebben 5 honden in de A-klasse gelopen. Zelf hebben we in 1ste instantie 3 honden van dit nest aangehouden. Nadat Zingaro was goed gemeten is Zibedy naar Bert van ‘t Hof gegaan. Andere honden uit dat nest zijn Zingara, stammoeder van de Rabit Catchers Kennel, en Zowie en Zeal, die naar Belgie verhuist zijn. Met Zibet hebben we het W-nest gefokt.

Het Y-nest is op verzoek een herhaling geweest van het Z-nest. Uit dit nest zijn de meest bekende honden Yankee van de fam. Osinga, Yasmin en in Zwitserland Yago.

Uit het X-nest, Storktown’s Zibedy X Celeste van de Oudenweg, is Xavier het bekendst, door het winnen van de gouden halsband.

 

Het W-nest Lucky Lad X Storktown’s Zibet, waren Wynette en Wiry Wing het meest bekend. Wiry Wing heeft in 1992 de halve finale op het Europesche kampioenschap in Oude Pekela.

 

Het V-nest  Buffalo Bill von Leineufer X Storktown’s Zibet heeft 3 karakterreuen gegeven waarvan Very Easy het meest bekend is.

 

Het U-nest, Old Road’s Rod x Amourette of the Runaway Rebels, bestond uit 1 teef die hard kon lopen maar niet met andere honden, thuis en op de baan overweg kon.

 

 

 

 

Home

 

Home

 

Yankee

Zingaro